Alpe d’Huzes 2017

Mijn lieve dochter Sophie heeft een bijzondere vriend, Thijs!
Thijs is in zijn leven al vijf keer getroffen door kanker. Dit begon in 2008 met een bottumor in zijn linkerschouder. Na verschillende behandelingen van chemokuren en bestralingen is uiteindelijk toch besloten om zijn hele linkerarm te amputeren.  Alles leek hierdoor beter te zijn maar dit was toch niet het geval. In 2011 werd er een uitzaaiing gevonden in zijn long. Deze kon gelukkig operatief verwijderd worden net zoals de drie uitzaaiingen die in de jaren daarop gevonden zijn. Het is nu maart 2017 en op dit moment staat Thijs aan de start van zijn 6e gevecht. Er is een uitzaaiing van botkanker gevonden op de alvleesklier. Dat is een zeldzaamheid. We horen dat het goed te opereren is en dat is gunstig nieuws in dit scenario. Thijs bereidt zich voor door zijn lichaam zo fit mogelijk te krijgen als hij maar kan. Elke dag hardlopen. Lees hier over zijn >> Road to Surgery <<.
Eind april 2017 > Update: Thijs is inmiddels geopereerd. Het was een zware operatie. De uitzaaiingen zijn er succesvol uitgehaald. Zijn milt moest helaas verwijderd worden. Het herstel gaat goed en Thijs is weer op de been. Nog wel even rustig aan.

 

Thijs heeft de afgelopen jaren verschillende keren de Alpe d’Huez beklommen op zijn ligfiets samen met zijn Team Tour d’Amis. Vorig jaar deed Sophie voor de eerste keer mee met de Alpe d’HuZes en liep twee keer de berg op.
Dit jaar slaan Sophie en Thijs allebei een jaar over. Zij zijn beiden druk, Thijs met zijn gevecht maar ook met studeren en met andere dingen waaronder het amputatievoetbalteam. Natuurlijk gaat het Team Tour d’Amis wel mee want geld voor onderzoek naar kanker in van levensbelang. Onder de bezielende leiding van Wilco gaan Patty, Richard en Sonja dit jaar de Alpe d’HuZes beklimmen. Natuurlijk is Tante Plomm trots op dit team en steunt het daarom ook dit jaar weer.

 

Van elke verjaardagstaart die bij Tante Plomm de deur uit gaat komt er €2,00 in de Alpe d’HuZes pot. Voor elke bruidstaart zal dit €10,00 zijn. Ook doneert Tante Plomm alle fooien die zij krijgt aan Team Tour d’Amis. Zelf een donatie doen is natuurlijk ook mogelijk, dat kan via de onderstaande link of de Alpe d’HuZes pot bij Tante Plomm.

Doneer hier uw bijdrage voor Team Tour d’Amis