Alpe d’Huzes 2019

Mijn lieve dochter Sophie heeft een bijzondere vriend, Thijs!
Thijs is in zijn leven al zes keer getroffen door kanker. Dit begon in 2008 met een bottumor in zijn linkerschouder. Na verschillende behandelingen van chemokuren en bestralingen is uiteindelijk toch besloten om zijn hele linkerarm te amputeren.  Alles leek hierdoor beter te zijn maar dit was toch niet het geval. In 2011 werd er een uitzaaiing gevonden in zijn long. Deze kon gelukkig operatief verwijderd worden net zoals de drie uitzaaiingen die in de jaren daarop gevonden zijn. In maart 2017 stond Thijs aan de start van zijn 6e gevecht. Er was een uitzaaiing van botkanker gevonden op de alvleesklier. Dat is een zeldzaamheid. Het was gelukkig goed te opereren en dat was gunstig nieuws in dit scenario. Thijs bereidt zich voor op zijn behandelingen door zijn lichaam zo fit mogelijk te krijgen als hij maar kan. Elke dag hardlopen. Lees hier over zijn >> Road to Surgery <<.

Zoals Thijs zelf zegt is het moeilijkste dat hij meemaakt het verlies van zijn lotgenoten die niet zoveel geluk als hij hebben gehad en die er niet meer zijn. En daarom als eerbetoon aan hen en om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel gaat hij de zesde keer aan de slag met de berg.

In 2019 gaan er twee teams Tour d’Amis mee. Het vriendenteam van Thijs waar mijn Sophie deel vanuit maakt. En het tweede team met tussen grote haken “de ouderen” waar mijn partner Paul deel vanuit maakt.

Trots als altijd zal Tante Plomm alles doen om ook haar bijdrage te leveren en zal schitteren in het aanmoedigen om iedereen naar boven te krijgen. Van elke verjaardagstaart die bij Tante Plomm de deur uit gaat komt er €2,00 in de Alpe d’HuZes pot. Voor elke bruidstaart zal dit €10,00 zijn. Ook doneert Tante Plomm alle fooien die zij krijgt aan Team Tour d’Amis.

Wil je een bijdrage geven om Sophie, Paul of Thijs dan kan dat door op onderstaande links te klikken:Tour d'Amis

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SophiePoirters1884

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/PaulAlberts1908

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/thijskroezen

 

Bedankt!